100% Niacinamide Powder The Ordinary - 20g/ Ниацинамид пудра

29,90 лв.
Ново
  • Марка: The Ordinary
  • Кат. номер: 356173
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Най-новият продукт на марката The Ordinary - 100% Ниацинамид пудра.

Ниацинамидът, известен още като Витамин В3, е добре проучена, многостранна активна съставка, която е известна с многобройните си ползи върху кожата. Допринася за балансиране на видимата себумна активност и подпомага производството на компоненти, които играят централна роля в структурната и функционална цялост на кожата.

100% ниацинамид на прах от The Ordinary предлага най-директната локална експозиция на ниацинамид за насочване на видимия блясък, разширените пори и неравномерната текстура на кожата. Този прахообразен формат предлага самостоятелно изживяване, което позволява на човек да персонализира използването си въз основа на предпочитанията си. В сравнение с разтвора на ниацинамид 10% + цинк 1%, този прахов формат предлага гъвкавост на потребителя при комбиниране на предимствата на ниацинамид с предимствата на други безконфликтни технологии (като пептидни серуми) за справяне с множество проблеми на кожата наведнъж.

Противопоказания: Не препоръчваме да комбинирате ниацинамид с локален витамин С (L-аскорбинова киселина, етилирана L-аскорбинова киселина и производни на витамин С) в един и същ режим. Ако витамин С се използва като част от режима ви за грижа за кожата, съветваме да ги прилагате в алтернативно време с тази формула (в идеалния случай Витамин С в ПМ и тази формула в АМ). Освен това не препоръчваме разтварянето на ниацинамид на прах в директни киселини. Моля, вижте ръководството за смесване за ръководство за избор на подходящи разтварящи се основи.

Забележка: Ниацинамид не е лечение на акне. При трайни състояния, свързани с акне, препоръчваме да се консултирате с лекар.

инструкции
Смесете една четвърт лъжичка от лъжицата, осигурена с вода на водна основа в дланта и нанесете върху лицето сутрин и / или вечер. Избягвайте контакт с очите, ако има контакт, изплакнете обилно с вода. Измийте ръцете след работа. Не смесвайте с формулировки с рН 5 или по-ниско.

Ако се появи дразнене, прекратете употребата и се консултирайте с лекар. Използвайте само според указанията върху неразрязана кожа. Препоръчва се тестване на пластири преди употреба. Вижте нашето задълбочено ръководство за тестване на пластирите. Дръжте далеч от деца.

 

Опаковката е 20гр.

Доставка: 1 ден