The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution/ Гликолова киселина - 240мл

33,90 лв.
Ново
  • Марка: The Ordinary
  • Кат. номер: 876347
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Гликоловата киселина е алфа хидрокси киселина, която ексфолира кожата. Този 7% тонизиращ разтвор предлага лек ексфолиант за подобрено сияние на кожата и видима яснота. Формулата подобрява и външния вид на текстурата на кожата при продължителна употреба.

Тази формула съдържа проучено производно на Tasmanian Pepperberry, за да помогне за намаляване на дразненето, свързано с употребата на киселина. Това производно е от растителен произход и варира в цвят сезонно и това цветово изменение може да бъде очевидно във формулата от време на време. Формулата се поддържа и с включване на корен от женшен и алое вера както за видимо излъчване, така и за успокояващи ползи.

Противопоказания: Тази формула не трябва да се използва върху чувствителна, пилинг или компрометирана кожа. Моля, вижте допълнителните указания за защита от слънце и други предупреждения в предоставените упътвания.

Това рН на тази формула е приблизително 3,6. Гликолевата киселина има рКа 3,6 и pKa е най-важният аспект, който трябва да се разгледа при формулирането с киселини. pKa предполага наличие на киселина. Когато pKa е близо до рН, има идеален баланс между солта и киселинността, максимална ефективност на киселината и намаляване на дразненето. По-високите стойности на рН в такъв случай биха увеличили солта, което противоинтуитивно би направило формулата още по-дразнеща, отколкото ако формулата беше по-кисела.

 

Опаковката е 240мл