The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil Масло за лице

27,90 лв.
Ново
  • Марка: The Ordinary
  • Кат. номер: 314278
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Тази формулировка използва 100% чисто масло от семена от шипка, което е едновременно студено пресовано и органично. Маслото от шипково семе е богато на линолова киселина, линоленова киселина и провитамин А. Всички те се разграждат, когато процесът на извличане на масло включва топлина. Докато студеното пресоване е сложно, то запазва цялото качество на това важно масло, за което е доказано, че намалява признаците на фотостареене и много други кожни състояния.

Маслото от семена от шипка е напълно нерафинирано и придава естествен аромат, отчасти благодарение на високото съдържание на омега мастни киселини. Този аромат не е индикация за гранясване. Маслото от шипково семе, което няма аромат е рафинирано и предлага намалени ползи.


Начин на употреба
Нанасяйте веднъж на ден върху лицето, в идеалния случай преди лягане след прилагане на продукти на водна основа. Ако се появи дразнене, прекратете употребата и се консултирайте с лекар. Използвайте само според указанията върху нераздразнена кожа. Препоръчва се тестване на пластири преди употреба. Дръжте далеч от деца.

Съставки
Масло от семена от Rosa Canina.

Опаковката е 30 мл