The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

39,99 лв.
Ново
  • Марка: The Ordinary
  • Кат. номер: 256377
- +
добави в количката
Моля, изберете:

С 30% алфа хидрокси киселини (гликолова / млечна / винена / лимонена), 2% бета хидрокси киселина (салицилова киселина), кръстополимер на хиалуронова киселина, витамин В5, черен морков и тасманийска чушка

Алфа хидрокси киселините (AHA) ексфолират горната повърхност на кожата за по-ярък и равномерен вид. Бета хидрокси киселини (BHA) също ексфолират кожата с разширена функция, за да помогнат за изчистване на задръстванията на порите. Това комбинирано 32% AHA / BHA решение предлага по-задълбочен ексфолиант, за да помогне в борбата с видимите петна и за подобрено излъчване на кожата. Формулата подобрява и външния вид на текстурата на кожата и намалява вида на фините линии при продължителна употреба.

Тази формула съдържа проучено производно на Tasmanian Pepperberry, за да помогне за намаляване на дразненето, свързано с употребата на киселина. Това производно е от растителен произход и варира в цвят сезонно и това цветово изменение може да бъде очевидно във формулата от време на време. Тази формула е допълнително подкрепена с кросполимерна форма на хиалуронова киселина за комфорт, Витамин В5 за подпомагане на изцелението и черен морков като антиоксидант.

 

Съдържание:

Опаковката е 30мл.