The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA

34,90 лв.
  • Марка: The Ordinary
  • Кат. номер: DB18416
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Алфа Арбутин намалява появата на петна и хипер-пигментация. Използва се при висока 2% концентрация срещу стандартна концентрация от 1% и се поддържа с форма на хиалуронова киселина от следващо поколение за подобрена доставка. Алфа Арбутин е с много по-силен ефект от Арбутин или Бета Арбутин.

Забележка: Alpha Arbutin е изключително чувствителен към разграждане в присъствието на вода, ако рН на състава не е идеален. PH на тази формула е приблизително 4,9, което е показано като най-подходящото pH за минимизиране на разграждането на Alpha Arbutin.

инструкции
Нанесете няколко капки за лице в AM и PM като част от режима на грижа за кожата. Използвайте защита от слънце в AM. Ако се появи дразнене, прекратете употребата и се консултирайте с лекар. Използвайте само според указанията върху неразрязана кожа. Препоръчва се тестване на пластири преди употреба. Вижте нашето задълбочено ръководство за тестване на пластирите. Дръжте далеч от деца.

Съставки
Aqua (Вода), Алфа-Арбутин, Полиакрилатен Кросполимер-6, Хидролизиран натриев хиалуронат, Пропандиол, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Хидрогенирано рициново масло, Млечна киселина, Тринатриев етилендиамин дисукцинат, Етоксидигликол, Phenoxyetinnol, Phenoxyetinin.

Размер: 30мл.