The Ordinary Amino Acids + B5 / Аминокиселини + Б5

24,90 лв.
  • Марка: The Ordinary
  • Кат. номер: 535859
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Този концентриран разтвор включва аминокиселини и производни на аминокиселини, създаващи комбинирана обща концентрация от 17% (тегловни). Това наподобява състава на аминокиселините, намерени в естествените овлажняващи фактори на кожата и осигурява засилена бариерна подкрепа, еластичност, осмотичен баланс и десквамация. Формулировката включва също 5% (тегловни) концентрация на D-пантенол, който е провитамин на витамин В5, за да осигури хидратация на повърхността и под повърхността, като същевременно подпомага възстановяването на кожата и анти-дразнещите функции.

Amino Acids + B5 предлага немазна поддръжка за хидратация за поддържане на здрава, функционираща кожа. Това може да причини временно изтръпване при нанасяне. При желание формулата може да се смесва с други серуми или кремове при нанасяне, за да се намали нейната сила.

Указания
Нанесете няколко капки на лицето в AM и PM преди кремове. След нанасяне може да се очаква изтръпване. Ако усещането е твърде силно, за да се толерира, формулата може да се смесва с други кремове или серуми по ваше предпочитание преди всяко приложение, за да се намали силата. Ако се появи дразнене, спрете употребата и се консултирайте с лекар. Използвайте само според указанията върху непрекъсната кожа. Препоръчва се тестване на кръпка преди употреба. Обърнете се към нашето задълбочено ръководство за тестване на кръпки. Дръжте далеч от деца.

Съставки
Аква (вода), пропандиол, бетаин, натриев PCA, пантенол, натриев лактат, аргинин, PCA, аспарагинова киселина, глицин, аланин, серин, треонин, валин, пролин, изолевцин, лизин HCl, хистидин, фенилалацидин, глутаминова киселина, глутаминова киселина , Диметил изосорбид, полисорбат 20, тринатриев етилендиамин дисукцинат, 1,2-хександиол, каприлил гликол.

 

Опаковката е 30 мл