The Ordinary Daily Set

76,99 лв.
Ново
  • Марка: The Ordinary
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Squalane Cleanser - 50 ml
Hyaluronic Acid 2% + B5 - 30 ml
Natural Moisturizing Factors + HA - 30ml

 

Squalane Cleanser

Нежен почистващ продукт, създаден за насочване на премахване на грима, като същевременно оставя кожата да се чувства гладка и овлажнена. Формулата включва Squalane, наред с други липофилни естери, които са нежни, хидратиращи, ефективни за разтваряне на грим и лицеви примеси и увеличаване на разнасяемостта на продукта. При триене между дланите за около 10-30 секунди продуктът претърпява важна текстурна промяна от консистенция, наподобяваща балсам, до прозрачна консистенция, подобна на масло. Това позволява на емулгиращите естери на захарозата във формулата да улавят и смесват разтворения грим и лицевите примеси с вода за изплакване. Като не-комедогенна и без сапун, тази формула е създадена да бъде достатъчно нежна за ежедневна употреба, без прекомерно изсушаване на кожата, което я прави подходяща за всички типове кожа.

Начин на употреба
Разпределете продукта в ръце. Разтрийте заедно, за да затоплите продукта, което му позволява да се разтопи в масло. Масажирайте добре върху сухото лице и изплакнете с топла вода. Ако се появи дразнене, прекратете употребата и се консултирайте с лекар. Използвайте само според указанията върху неразрязана кожа. Препоръчва се тестване на пластири преди употреба. Вижте нашето задълбочено ръководство за тестване на пластирите. Дръжте далеч от деца.

Съставки
Сквалан, аква (вода), коко-каприлат / капрат, глицерин, захароза стеарат, етил макадамиат, каприлов / каприков триглицерид, захароза лаурат, хидрогениран нишестен хидролизат, захароза дилаурат, захароза трилаурат, полиакрилат-хидролицет-полиакрилат, полиакрилат, полиполитер-полиакрилат, полипокрил , Токоферол, хидроксиметоксифенил деканон, тринатриев етилендиамин дисукцинат, ябълчена киселина, етилхексилглицерин, хлорфенезин.

 

Hyaluronic Acid 2% + B5

Формула за поддържаща хидратация с ултрачиста, веган хиалуронова киселина

Хиалуроновата киселина (HA) може да привлече до 1000 пъти повече от теглото си във вода. Молекулният размер на НА определя дълбочината му на доставка в кожата. Този състав комбинира НА с ниско, средно и високо молекулно тегло, както и кръстополимер НА от следващо поколение в комбинирана концентрация от 2% за много дълбочина на хидратация. Тази система се поддържа с добавяне на витамин В5, който също засилва повърхностната хидратация. По-усъвършенствана HA формулировка с 15 форми НА, включително прекурсори на НА, се предлага от нашата марка NIOD в мултимолекулен хиалуронов комплекс.

Забележка: Хиалуроновата киселина се намира в кожата естествено, но естествената й функция в кожата не е хидратация. Много продукти са използвали НА, за да претендират за предимства на хидратацията, но НА е твърде голяма молекула, за да проникне през кожата и вместо това седи на повърхността и може да извлече влага от кожата, което прави повърхността да се чувства мека и хидратирана временно, като същевременно ви кара да се чувствате като имате нужда от повече HA след изплакване на продукта. Тази формула използва три форми на НА с различна молекулна тежест, както и НА-кросполимер, за да предложи много дълбочина хидратация и видимо пълнене, без да изтегля вода от кожата единствено за подобряване на временната повърхностна хидратация.


Начин на употреба:
Нанесете няколко капки върху лицето AM и PM преди кремовете. Ако се появи дразнене, прекратете употребата и се консултирайте с лекар. Използвайте само според указанията върху неразрязана кожа. Препоръчва се тестване на пластири преди употреба. Вижте нашето задълбочено ръководство за тестване на пластирите. Дръжте далеч от деца.

Съставки
Аква (вода), натриев хиалуронат, пентиленгликол, пропандиол, натриев хиалуронат кросполимер, пантенол, екстракт от Ahnfeltia Concinna, глицерин, тринатриев етилендиамин дисукцинат, лимонена киселина, изоцетет-20, етоксидигликол, хексилексил, етилгексикол, етилгексикол, етиленгексил , Caprylyl Glycol.

 

Natural Moisturizing Factors + HA

Естествените овлажняващи фактори (NMF) са елементи, които поддържат външния слой на кожата защитен и добре хидратиран. NMF са съставени от множество аминокиселини, мастни киселини, триглицериди, урея, серамиди, фосфолипиди, глицерин, захариди, натриев PCA, хиалуронова киселина и много други съединения, които естествено присъстват в кожата.

Тази формула предлага немазна хидратация, която действа като пряка актуална добавка на увредени компоненти на NMF. Съдържа 11 аминокиселини, фосфолипиди, алфа / бета / гама мастни киселини, триглицериди, стероли и стеролови естери, глицерин, прекурсори на серамиди, урея, захариди, натриев PCA и хиалуронова киселина. Той предлага незабавна хидратация и трайни резултати при продължителна употреба.