The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5

23,90 лв.
Ново
  • Марка: The Ordinary
  • Кат. номер: 413672
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Формула за поддържаща хидратация с ултрачиста, веган хиалуронова киселина

Хиалуроновата киселина (HA) може да привлече до 1000 пъти повече от теглото си във вода. Молекулният размер на НА определя дълбочината му на доставка в кожата. Този състав комбинира НА с ниско, средно и високо молекулно тегло, както и кръстополимер НА от следващо поколение в комбинирана концентрация от 2% за много дълбочина на хидратация. Тази система се поддържа с добавяне на витамин В5, който също засилва повърхностната хидратация. По-усъвършенствана HA формулировка с 15 форми НА, включително прекурсори на НА, се предлага от нашата марка NIOD в мултимолекулен хиалуронов комплекс.

Забележка: Хиалуроновата киселина се намира в кожата естествено, но естествената й функция в кожата не е хидратация. Много продукти са използвали НА, за да претендират за предимства на хидратацията, но НА е твърде голяма молекула, за да проникне през кожата и вместо това седи на повърхността и може да извлече влага от кожата, което прави повърхността да се чувства мека и хидратирана временно, като същевременно ви кара да се чувствате като имате нужда от повече HA след изплакване на продукта. Тази формула използва три форми на НА с различна молекулна тежест, както и НА-кросполимер, за да предложи много дълбочина хидратация и видимо пълнене, без да изтегля вода от кожата единствено за подобряване на временната повърхностна хидратация.


Начин на употреба:
Нанесете няколко капки върху лицето AM и PM преди кремовете. Ако се появи дразнене, прекратете употребата и се консултирайте с лекар. Използвайте само според указанията върху неразрязана кожа. Препоръчва се тестване на пластири преди употреба. Вижте нашето задълбочено ръководство за тестване на пластирите. Дръжте далеч от деца.

Съставки
Аква (вода), натриев хиалуронат, пентиленгликол, пропандиол, натриев хиалуронат кросполимер, пантенол, екстракт от Ahnfeltia Concinna, глицерин, тринатриев етилендиамин дисукцинат, лимонена киселина, изоцетет-20, етоксидигликол, хексилексил, етилгексикол, етилгексикол, етиленгексил , Caprylyl Glycol.

Опаковката е 30мл