The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% / Ниацинамид + Цинк

24,99 лв. 29,99 лв.
Промо Ново
  • Марка: The Ordinary
  • Кат. номер: 546351
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Ниацинамид (витамин В3) е доказан за намаляване на появата на кожни петна. Високата 10% концентрация на този витамин се поддържа във формулата от цинкова сол на пиролидон карбоксилна киселина, за да се балансират видимите аспекти на себумната активност.

Противопоказания: Ако локалният витамин С (L-аскорбинова киселина и / или етилирана L-аскорбинова киселина) се използва като част от грижата за кожата, той трябва да се прилага в алтернативно време с тази формула (в идеалния случай Витамин С - следобяд и витамин В3 - сутрин ). В противен случай ниацинамидът може да повлияе на целостта на витамин С.


Съдържание:
Ниацинамид 10% + Цинк 1%.
Съдържа още - вода, ниацинамид, пентилен гликол, цинк PCA, диметил изосорбид, семена от тамаринд (индийска фурма), ксантанова смола, изоцетет-20, етоксидигликол, феноксиетанол, хлорфенезин.

ph 5.50-6.50, без алкохол, без масло, без силикон, без ядки, веган, без глутен

Забележки: Докато ниацинамид и цинк PCA намаляват появата на петна и балансират видимата себумна активност, нито едно от тях не е лечение на акне. При трайни състояния, свързани с акне, препоръчваме използването на бензоилов пероксид и / или ретинова киселина. The Ordinary не препоръчва постоянна употреба на бета-хидрокси киселина, като салицилова киселина за постояннипетна. За временно подобряване на външния вид на петна, салицилова киселина би помогнала. Този състав може да се използва заедно с лечението на акне, ако желаете, за добавени видими ползи за кожата.

Опаковка - 30мл