The Ordinary Serum Foundation (1.0 P)

24,90 лв.
  • Марка: The Ordinary
  • Кат. номер: 565458
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Серумните основи са леки формулировки със средно покритие, предлагани в обширна гама от нюанси в 21 нюанса. Тези основи предлагат умерено покритие, което изглежда естествено с много лек серумен усет. Те са с много нисък вискозитет и се разпределят с предоставената помпа или с опционалната стъклена капкомер, която се предлага отделно, ако се предпочита.

Пигментите, използвани в този формат, са обработени за богат, силно наситен ефект. Тези пигменти са суспендирани в нашата собствена система за разпръскване, която позволява на пигментите да изглеждат естествено на кожата, да се противопоставят на събирането в рамките на фините линии и да останат по-дълго. Основите предлагат полуматово покритие и са съвместими с повечето грундове и са проектирани да работят изключително добре с грундовете, предлагани от The Ordinary.

Серумните фондации, продавани в Европейския съюз, предлагат претенция за SPF 15. Тази защита се постига без използването на химически слънцезащитни продукти и само чрез физическа защита от титанов диоксид. Освен това не се използват наночастици за постигане на тази слънцезащита. Тези атрибути са уникални по отношение на основите, тъй като е изключително трудно да се създаде естествен, лек вид и постоянни нюанси, когато се използват само не-нано форми на титанов диоксид за слънцезащита, без никакви химически слънцезащитни средства.

Моля, обърнете внимание, че формулировките са и ще бъдат еднакви на всички пазари, но опаковката ще претендира SPF 15 само в Европейския съюз, докато регулаторните процеси за заявяване на SPF на други пазари се извършват индивидуално.

Всеки основен формат се предлага в 21 нюанса. Сенките са разделени в три категории: 1 за светли до по-светли тонове, 2 за средни тонове; и 3 за по-тъмни тонове. След това всяка категория се класифицира допълнително с втора цифра от 0 до 3, за да се посочи дълбочината във всяка категория. И накрая, към кода на сенките се добавя буква, за да се идентифицира подтона: P (Pink) и R (Red) показват съответно хладни нюанси за по-светли и по-тъмни нюанси; N означава неутрален тон; Y показва жълт подтон. Всеки код на сенките също има описателно име. Например, 1.2P е светъл с розови нюанси, докато 3.0Y е средно тъмен с жълти нюанси.

Три от нюансите имат допълнителна буква в края: S показва сребърни акценти и G показва златни акценти; тези нюанси използват естествено изглеждащи и изключително фини дисперсии на пигменти с метален ефект за допълнителен акцент. В близко бъдеще Ordinary ще представи индивидуални подобрители и маркиращи устройства, за да персонализирате всички нюанси.

Уникалната система за окачване, използвана във формулите, позволява на нюансите да изглеждат толкова естествени на кожата, че три или повече нюанса ще отговарят на повечето тонове на кожата. Сенките също могат да се смесват по време на нанасяне, ако желаете.

Както при повечето течни форми на фон дьо тен, идеално е да разклатите леко контейнера преди употреба.
Указания
Разклатете преди употреба. Дозирайте малко количество в дланта или задната част на ръката си. Пригладете и смесете лицето, идеално навън от средата на лицето. Ако се появи дразнене, спрете употребата и се консултирайте с лекар. Използвайте само според указанията върху непрекъсната кожа. Препоръчва се тестване на кръпка преди употреба. Дръжте далеч от деца.

Съставки
Циклопентасилоксан, аква (вода), каприлил метикон, кокосови алкани, метилметакрилатен кросполимер, триметилсилоксисиликат, ПЕГ-9 полидиметилсилоксиетил диметикон, коко каприлат / карат, диметикон / ПЕГ-10/15 кросполимер диметил диметил диметил диметил диметил диметил диметил диметил диметил диметил диметил диметил диметил диметил диметил диметил диметил диметил , Токоферол, полиглицерил-3 диизостеарат, полиглицерил-3 полирицинолеат, полиглицерил-4 изостеарат, дистеардимониум хекторит, хекторит, натриев хлорид, хексил лаурат, диметикон / винил диметикон, крополимер, ПЕГ-10 диметиметилдиметилдиметилдиметилдиметилдиметилдиметилдиметилдиметилдиметилдиметилдиметилдиметилдиметилдиметилдиметилдиметилдиметилдиметилдиметилдиметил , Хлорфенезин. Може да съдържа [+/-]: Титанов диоксид (CI 77891), железни оксиди (CI 77491, CI 77492, CI 77499), калаен оксид, алуминиев хидроксид, бисмутов оксихлорид (CI 77163), слюда, триетоксикаприлилсилан.

Oпаковката е 30мл